Ajankohtaista

Tervetuloa sivuilleni! Syksy on alkanut sujuvasti. Jäsenkorjauslistat ovat täynnä, viikkotuntini pyörivät ja erilaisia workshopeja on luvassa. Motio vaihtoi kesällä omistajaa ja tunnetaan nyt nimellä PowerFlow Studio Sastamala. Viikkotuntini jatkuvat siellä kuten ennenkin: maanantaisin liikkuvuusharjoittelua ja yinjoogaa, keskiviikkoisin restoratiivista joogaa. PoFlon viikkotunneille varaat paikan täältä. Tiistaisin ohjaan Meidänboksilla liikkuvuusharjoittelua. Tervetuloa tunneilleni!

Videokirjastoni (liikkuvuusharjoittelua, joogaa ym.) kotona harjoittelua suosivien iloksi on täällä. Julkaisin materiaalin syyskuussa uudelleen entistä selkeämmin järjesteltynä ja tietenkin rutkasti edullisemmin hinnoin. Mukana on myös yksi kokonaan uusi harjoitus. Käy tutustumassa!

Uusia jäsenkorjausasiakkaita pystyn ottamaan vain harvakseltaan. Kalenterini on täpötäynnä ja minun pitää taata, että vakiasiakkailleni riittää aikoja. Kuitenkin mikäli kuun 1. arkipäivänä kyseiselle kuulle on vielä aikoja vapaana, jaan ne silloin eteenpäin jäsenkorjausaikaa jonottaville – kannattaa siis olla yhteydessä!

Tavoitat minut parhaiten viestillä (tekstiviesti, Whatsapp, Telegram). Puhelimeen voin vastata vain harvoin ja Messenger-viestit ovat osoittautuneet epäluotettaviksi.