Hinnat ja käyttöehdot

Jäsenkorjaushinnasto:

  • 76 euroa
  • Eläkeläiset 68 euroa
  • Lapset ja nuoret 10–15 v. 68 euroa
  • Vauvat ja lapset käytetyn ajan mukaan 40 / 57 / 68 euroa
  • Unohdettu / käyttämättä jätetty aika: koko hoidon hinta
  • Alle 48 h ennen peruttu hoito: 50 % hinnasta
  • Hoidon kesto aikuisella on 75–105 minuuttia.
  • Hinnat sisältävät alv 24 %.
  • Maksutavat ovat verkkokauppa, pankkikortti ja lasku (sopimusasiakkaille; yksityisasiakkaille laskutuslisä 5 euroa).

Yksityisjoogatunnit:

Kotityöhuoneellani:
1 henkilö / 60 min: 70 euroa
2 henkilöä / 60 min: 92 euroa

Yritystunnit: ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Hinnat sisältävät alv 10 %

Hinnat voimassa 1.1.2021 alkaen. Oikeus muutoksiin pidätetään. Yritystunneissa maksuton peruutus 7 päivää ennen, yksityistunneilla 48 h ennen.

Ohjeet jäsenkorjaukseen tuleville:

Kiitos, kun tulet paikalle täsmällisesti sovittuna aikana. Ovi voi olla lukossa taikka saatan olla vielä kiinni muissa töissäni tai ruokatauolla, mikäli saavut kovasti etuajassa.
Ajanvaraus on sitova. Asiakkaani jonottavat hoitoaikoja ja lyhyen ajan sisällä peruttuja tai käyttämättömiä hoitoaikoja en pysty välittämään eteenpäin, mikä on harmillista asiakkailleni ja jättää minut puille paljaille. Merkitsethän siis varaamasi ajan kalenteriisi tai talletat antamani ajanvarauskortin huolellisesti. Mikäli ajanvarauskortti tai kalenterimerkintä katoaa, varmistathan oikean ajankohdan minulta ajoissa.
Mikäli varattu aika ei sovi sinulle, ilmoitathan siitä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja viimeistään 48 tuntia aiemmin. Alle kaksi vuorokautta aiemmin perutuista ajoista perin 50 % hinnasta ja käyttämättä jääneistä ajoista koko maksun.
Jos sairastut ja sinulla on jäsenkorjausaika varattuna, ilmoitathan sairastumisesta välittömästi, niin tehdään tilannearvio ja tarvittaessa siirretään aika. Flunssassa, kuumeessa tai toipilaana ei jäsenkorjaushoitoa voi tehdä eikä jäsenkorjaajakaan halua saada tartuntaa. Jos sairastut hoitoaikaasi edellisenä yönä, peru aikasi heti aamulla tekstiviestillä, WhatsAppilla tai Telegramilla.
Ennen ja jälkeen kalevalaisen jäsenkorjauksen tulee olla vähintään yksi viikko väliä muihin manuaalisiin hoitoihin, kuten hierontaan. Verenluovutuksen, kortisoni- tai botox-piikin tai rokotuksen jälkeen suositusväli on pari viikkoa.
Hoidon jälkeen tulee välttää raskasta liikuntaa ja kovaa saunomista kolmen päivän ajan. Runsas veden juonti hoidon jälkeen on tärkeää. Nälkäisenä ei ole hyvä tulla jäsenkorjaukseen. Vettä voit juoda runsaammin jo pari päivää etukäteen.
Esteitä hoidolle ovat akuutti tulehdus, ihottumat, ihoinfektiot, tarttuvat ihotaudit, tuoreet vammat, syöpä ja leikkausten jälkitilat sekä esim. sydänsairaudet ja epilepsia, jos ne eivät ole hoitotasapainossa. Diabeetikon tulee tarkkailla verensokeritasapainoaan hoidon yhteydessä ja nitroja syövän pitää lääkkeet mukana.
pexels-pixabay-415824
© Tiina Ahokas 2021