Hinnat ja käyttöehdot

Jäsenkorjaushinnasto:

  • 74 euroa
  • Eläkeläiset 66 euroa
  • Lapset ja nuoret 10–15 v. 66 euroa
  • Vauvat ja lapset käytetyn ajan mukaan 38 / 55 / 66 euroa
  • Unohdettu / käyttämättä jätetty aika: koko hoidon hinta
  • Alle 48 h ennen peruttu hoito: 50 % hinnasta

    Hoidon kesto aikuisella on 75–105 minuuttia.
    Hinnat sisältävät alv 24 %.

Yksityisjoogatunnit (sis. alv 10 %):

Kotityöhuoneellani:
1 henkilö / 60 min: 70 euroa
2 henkilöä / 60 min: 92 euroa

Yritystuntien, polttariohjelmanumeroiden ynnä muiden hinta määräytyy erikseen osallistujamäärän ja tilavuokran mukaan, esimerkiksi 150 euroa / 60 minuuttia – ota yhteyttä ja kysy! Käytössäni on hyvin varusteltuja vuokrasaleja, ja yksityisjoogatuntini voit ostaa myös Motion kautta Motion tiloissa järjestettynä.

Maksaa voit kortilla, käteisellä, verkkokaupassa tai laskulla.

Hinnat voimassa 1.9.2019 alkaen. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni:

Kiitos, kun tulet paikalle täsmällisesti sovittuna aikana. Ovi voi olla lukossa taikka saatan olla vielä kiinni muissa töissäni tai ruokatauolla, mikäli saavut kovasti etuajassa.
Ajanvaraus on sitova. Asiakkaani jonottavat hoitoaikoja ja lyhyen ajan sisällä peruttuja tai käyttämättömiä hoitoaikoja en pysty välittämään eteenpäin, mikä on harmillista asiakkailleni ja jättää minut puille paljaille. Merkitsethän siis varaamasi ajan kalenteriisi tai talletat antamani ajanvarauskortin huolellisesti. Mikäli ajanvarauskortti tai kalenterimerkintä katoaa, varmistathan oikean ajankohdan minulta ajoissa.
Mikäli varattu aika ei sovi sinulle, ilmoitathan siitä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja viimeistään 48 tuntia aiemmin. Alle kaksi vuorokautta aiemmin perutuista ajoista perin 50 % hinnasta ja käyttämättä jääneistä ajoista koko maksun.
Jos sairastut ja sinulla on jäsenkorjausaika varattuna, ilmoitathan sairastumisesta välittömästi, niin tehdään tilannearvio ja tarvittaessa siirretään aika. Flunssassa, kuumeessa tai toipilaana ei jäsenkorjaushoitoa voi tehdä eikä jäsenkorjaajakaan halua saada tartuntaa. Jos sairastut hoitoaikaasi edellisenä yönä, peru aikasi heti aamulla tekstiviestillä, WhatsAppilla tai Telegramilla.
Ennen ja jälkeen kalevalaisen jäsenkorjauksen tulee olla vähintään yksi viikko väliä muihin manuaalisiin hoitoihin, kuten hierontaan. Verenluovutuksen, kortisoni- tai botox-piikin tai rokotuksen jälkeen suositusväli on pari viikkoa.
Hoidon jälkeen tulee välttää raskasta liikuntaa ja kovaa saunomista kolmen päivän ajan. Runsas veden juonti hoidon jälkeen on tärkeää. Nälkäisenä ei ole hyvä tulla jäsenkorjaukseen. Vettä voit juoda runsaammin jo pari päivää etukäteen.
Esteitä hoidolle ovat akuutti tulehdus, ihottumat, ihoinfektiot, tarttuvat ihotaudit, tuoreet vammat, syöpä ja leikkausten jälkitilat sekä esim. sydänsairaudet ja epilepsia, jos ne eivät ole hoitotasapainossa. Diabeetikon tulee tarkkailla verensokeritasapainoaan hoidon yhteydessä ja nitroja syövän pitää lääkkeet mukana.
© Tiina Ahokas 2019

IMG_3924 (1)