Hinnat ja käyttöehdot

Jäsenkorjaushinnasto (sis. alv. 24 %):

  • 81 euroa (75–105 minuuttia)
  • Eläkeläiset sekä lapset 10–15 v. 72 euroa
  • Vauvat ja pikkulapset käytetyn ajan mukaan 45 / 58 / 72 euroa
  • Unohdettu / käyttämättä jätetty aika: koko hoidon hinta
  • Samana päivänä peruttu hoito 72 euroa
  • Alle 48 h ennen peruttu hoito: 50 % hinnasta
  • Maksutavat ovat pankkikortti, verkkokauppapainike ja lasku (sopimusasiakkaille; yksityisasiakkaille laskutuslisä 5 euroa).

Yksityistunnit (jooga, kehonhuolto) (sis. alv. 10 %:

Kotityöhuoneellani tai Meidänboksilla:
1 henkilö / 60 min: 70 euroa
2 henkilöä / 60 min: 92 euroa

Yritystunnit: ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Hinnat voimassa 1.1.2022 alkaen. Oikeus muutoksiin pidätetään. Yritystunneissa maksuton peruutus 7 päivää ennen, yksityistunneilla 48 h ennen.

Ohjeet jäsenkorjaukseen tuleville:

Kiitos, kun tulet paikalle täsmällisesti sovittuna aikana. Käytössäni ei ole odotustilaa. Ovi voi olla lukossa taikka saatan olla vielä kiinni muissa töissäni tai ruokatauolla, mikäli saavut kovasti etuajassa.
Ajanvaraus on sitova. Asiakkaani jonottavat hoitoaikoja ja lyhyen ajan sisällä peruttuja tai käyttämättömiä hoitoaikoja en pysty välittämään eteenpäin, mikä on harmillista asiakkailleni ja jättää minut puille paljaille. Merkitsethän siis varaamasi ajan kalenteriisi tai talletat antamani ajanvarauskortin huolellisesti. Mikäli ajanvarauskortti tai kalenterimerkintä katoaa, varmistathan oikean ajankohdan minulta ajoissa.
Mikäli varattu aika ei sovi sinulle, ilmoitathan siitä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja viimeistään 48 tuntia aiemmin. Alle kaksi vuorokautta aiemmin perutuista ajoista perin 50 % hinnasta, samana päivänä perutuista 70 euroa ja käyttämättä jääneistä ajoista koko maksun.
Jos sairastut tai loukkaannut ja sinulla on jäsenkorjausaika varattuna, ilmoitathan välittömästi, niin tehdään tilannearvio ja tarvittaessa siirretään aika. Flunssassa, kuumeessa tai toipilaana ei jäsenkorjaushoitoa voi tehdä eikä jäsenkorjaajakaan halua saada tartuntaa. Jos sairastut hoitoaikaasi edellisenä yönä, peru aikasi heti aamulla tekstiviestillä, WhatsAppilla tai Telegramilla.
Esteitä hoidolle ovat akuutti tulehdus, ihottumat, ihoinfektiot, tarttuvat ihotaudit, tuoreet vammat, syöpä ja leikkausten jälkitilat sekä esim. sydänsairaudet ja epilepsia, jos ne eivät ole hoitotasapainossa. Diabeetikon tulee tarkkailla verensokeritasapainoaan hoidon yhteydessä ja nitroja syövän pitää lääkkeet mukana.
pexels-pixabay-415824
© Tiina Ahokas 2022