Joogaa talvipäivänseisauksen iltana ONLINE 21.12.2020 klo 19.30–20.45

Lämpimästi tervetuloa jo perinteeksi muodostuneeseen joulunalusjoogaani. Tällä kertaa tapaamme verkon välityksellä. Voit siis joogata videoyhteydellä kanssani sieltä, missä ikinä oletkaan. Sinä näet minut, mutta voit itse valita, näenkö minä sinut eli kytketkö oman kamerasi päälle. Liity rohkeasti mukaan, se on helppoa!

Vuosi on ollut kuormittava. Ansaitset kaiken mahdollisen levon ja hoivan. Talvipäivänseisauksen iltajooga hemmottelee omaa pyhää hetkeä kaipaavia, stressaantuneita ja väsyneitä, hemmottelun tarpeessa olevia sekä restoratiivisen joogan ja yinjoogan ystäviä. Iltaharjoituksen jälkeen uni tulee helposti ja vuoden pisimmän yön jälkeen heräät seuraavaan aamuun levollisena.

Tarvitset vain pienen sopukan, jossa tehdä harjoitus. Laita se mieleiseksesi. Sytytä kynttilöitä hämärään huoneeseen tai somista tila jouluvaloilla. Kenties tahdot laittaa joululauluja tai rentoutusmusiikkia hiljaisella soimaan taustalle. Pukeudu lämpimästi ja mukavasti. Ota alustaksi joogamatto tai vaikka paksu täkki. Varaa käden ulottuville muutama viltti ja tyyny, joogabolsteri tai suuri, tukeva tyyny (myös esim. makuupussi säilytyspussissaan voi toimia) sekä pari joogatiiltä tai paksua kirjaa. Jos taloudessasi asuu muitakin, pyydä, että saat olla rauhassa harjoituksen ajan. Pane puhelin äänettömälle. Istu alas ja nauti.

Teksti jatkuu kuvan jälkeen.

Maksettuasi työpajan Holvi-verkkokaupassani saat sähköpostiisi osallistumisohjeet ja -linkin, jota klikkaamalla pääset tapahtumaan. Avaan yhteyden 15 minuuttia ennen virallista alkamisaikaa ja aloitamme täsmällisesti 19.30, liity siis tapahtumaan sitä ennen. Varaa etukäteen itsellesi sopiva tila harjoitukselle, pukeudu joustaviin, mukaviin vaatteisiin ja varmista että laitteessasi on akkua ja/tai kytke se laturiin.


Online-työpaja tapahtuu Zoom-sovelluksen välityksellä. Sen käyttäminen edellyttää tarpeeksi sutjakkaa internetyhteyttä sekä sopivaa laitetta (puhelin, tabletti, läppäri tms.). Lataa jo etukäteen ilmainen Zoom-sovellus laitteelle, jolta aiot osallistua. Kirjauduthan työpajaan samalla nimellä, jolla olet suorittanut maksun, niin tunnistan sinut.


Zoom-yhteyden kautta meillä on mahdollisuus vuorovaikutukseen. Sinä näet minut, mutta voit itse valita, näenkö minä sinut. Pane laitteesi kamera päälle, mikäli tahdot henkilökohtaista ohjausta työpajan aikana. Mikäli tahdot harjoitella omassa rauhassasi, voit pitää kamerasi suljettuna. Myös chatin kautta voit työpajan aikana esittää kysymyksiä.

Kurssimaksun maksaminen on sitova ostopäätös. Mikäli et voi käyttää kurssipaikkaasi, voit luovuttaa sen toiselle (silloin minua kannattaa informoida osallistujan nimen muuttumisesta).


Tiina Ahokas Yoga / Okkultaatio Oy pidättää oikeuden peruuttaa kurssi/tunti tai siirtää sen ajankohtaa. Mikäli tunti peruuntuu kokonaan tai siirtyy siten, että ilmoittautuneella ei ole mahdollista osallistua tunnille uutena ajankohtana, jo maksettu osallistumismaksu palautetaan.


Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: