Tiinan kevään 2019 tunnit

Luvassa vanhoja suosikkeja ja kaksi ihan uutta viikkotuntia! Tuntini ovat nyt kaikki Motiolla, kivenheiton päässä Sylväältä. Motio on nykyaikainen liikuntastudio, jossa käytössämme on erinomaiset tilat ja laadukkaat joogavälineet. Ks. lisätiedot ja hinnasto motio.fi. Motion kevätkausi alkaa 14.1.2019.

Viikkoaikataulu:

Maanantai 18.50–19.50 Vinyasa flow
Dynaaminen tunti, jolla liikkeet tehdään virtaavina sarjoina hengityksen tahdissa. Hiki tulee varmasti ja harjoitus tuntuu seuraavana päivänä lihaksissa. Otsa rypyssä ei silti pusketa, vaan nauretaan, kohdataan omia pelkoja vaikka milli kerrallaan ja kokeillaan uusia hauskoja juttuja.

Maanantai 20.00–21.00 Rentouttava yinjooga
Palvelee eritoten kankeita, paljon treenaavia ja stressaantuneita. Edistää syvien sidekudosten aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta ja hoitaa etenkin alaselkää ja lonkkia. Asennoissa viivytään pitkään, 2–10 minuuttia, mikä opettaa myös läsnäolon taitoa. Yinjooga rauhoittaa hermostoa, joten sen jälkeen uni maittaa erityisen hyvin. Pukeudu joustaviin vaatteisiin lämpimästi.

Keskiviikko 18.45–19.45 Ryhtiliike
Tällä kehonhuoltotunnilla käymme läpi koko kehon sormenpäistä olkapäihin ja varpaista kallonpohjaan niin, että tuntuu. Tavoitteena on hyvä ryhti ja kivuton, joustava keho, jossa kaikki nivelet liikkuvat niin kuin pitää. Tunti sopii kaikille, kunhan polvesi taipuvat ja pystyt olemaan polviesi varassa.

Keskiviikko 19.45–20.45 Restoratiivinen jooga (uutuus!)
Tällä tunnilla ei varsinaisesti tehdä mitään, vaan levätään. Käytämme vilttejä, tyynyjä ja remmejä tukeaksemme itsemme yksinkertaisiin asentoihin, joissa rentoudutaan 5–20 minuutin ajan. Harjoitus hoitaa kipuja, kireyksiä, unettomuutta ja niveliä ja auttaa painonhallinnassa ja palautumisessa. Kaikki stressioireet lievittyvät, koska kortisoli- eli stressihormonitasot laskevat voimakkaasti. Pukeudu mahdollisimman mukaviin vaatteisiin lämpimästi ja ota mielellään muutama viltti mukaasi.

Perjantai 9.00–10.30 Herättelevä yin & yang -jooga (uutuus!)
Helppo mutta haastettakin tarjoava tunti, jolla käydään läpi joogan perusasioita. Osa tunnista tehdään vahvistavaa liikettä hengityksen tahtiin, osa vietetään yinjoogan tai restoratiivisen joogan asennoissa. Tunti saattaa sisältää myös meditaatiota ja pranayamaa eli hengitysharjoituksia.

.

Muistathan varata aina paikan tunnille varausjärjestelmän kautta. Maksuvälineenä Motiolla käyvät myös liikuntasetelit.

Uutta: Eläkeläiskortilla saat 3/5/10/20 kerran kertakorteista 30 % alennuksen! Lisäksi järjestän pitkin kautta pitkiä erikoistunteja ja workshopeja. Lämpimästi tervetuloa tunneilleni!

yoga-2150140_1280.png

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: