Opiston syyskaudesta 2018 eli tervetuloa joogakursseilleni!

Joogatuntini Sastamalan opistolla alkavat tällä viikolla. Muutama seikka siihen liittyen.

  • Minulla on tänä syksynä opistolla vain kaksi kurssia: slow flow -jooga perjantaisin 9.00 ja yinjooga perjantaisin 10.00. Kumpikin kurssi täyttyi saman tien ja kummallekin on jonottajia. Peruutuspaikkoja voi kysyä opistolta.
  • Kumpikin kurssi on Oivapajalla, jonka käytännöt ovat muuttuneet viime lukuvuodesta: opiskelijat eivät enää saa ovikoodia tekstiviestinä, vaan opettaja avaa oven ja asettaa ovistopparin pitämään oven raollaan.
  • Käynti Oivapajalle tapahtuu takakautta, Liekolankadulta, rakennuksen takapihan lastauslaiturin kautta. Ovessa on Sastamalan opiston logo. Jotakuinkin vastapäätä tätä sisäpihaa ovat esim. Liekolankadulla sijaitsevat Kaukolan Marjan vastaanotto ja jalkahoitola Elisanhovi. Sama kartalla:
  • Slow flow -joogalaiset: Tulen ekana aamuna 8.45 paikalle, jatkossa 8.50.
  • Yinjooga alkaa välittömästi slow flow’n perään. Jos osallistut vain yintunnille, huomioithan, että aiempi ryhmä on saapuessasi loppurentoutuksessa: suodaan heille rauhaa ja hiljaisuutta.
  • Oivapajalla on toimintaa kurssiaikoinamme, joten meillä on siellä elämää ja ääntä ympärillämme. Näin on hyvä, joogan on tarkoitus tulla tavallisen elämän keskelle ja opettaa keskittymään niin, että ulkoiset häiriötekijät ei hetkauta tasapainoamme!
  • Perustiedot kummastakin kurssista on luettavissa opiston sivuilta Lisätietoa-napin takaa. Varsinkin yinjoogalaisten on hyvä lukaista, mitä kannattaa tuoda tunnille mukanaan. Suosittelen pitämään omaa joogamattoa mukana, jos omistat sellaisen.
  • Lähetä minulle viestiä, jos sinulla on vielä muuta kysyttävää!

Sydäntäni lämmittää, kun kurssini ovat olleet niin suosittuja. Lämpimästi tervetuloa tunneilleni! Vietetään ihanat, avaavat ja hyvinvointia monin tavoin lisäävät perjantaiaamupäivät joogamatolla.

Tervetuloa myös Motion tunneille, mikäli et saanut paikkaa opiston kurssille tai jos kaipaat lisää joogatunteja viikkoosi. Myös Motion torstai-illan kehonhuoltotunnit ovat kokeilemisen arvoisia, siellä tehdään jooga-asentojen lisäksi muitakin harjoitteita.

stretchen-1634784_1280.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: